Deg

Takstmann MNTF

Surveyor

RandiAdm. Sekr. / Økonomi
hex87

Takstmann/Fullmektig

Maskin, Industri

  Deg

Takstmann/Fullmektig

Eiendom

Karrièremuligheten hos oss?

Takstmanns-yrket er spesielt rettet mot deg som kan tenke deg en variert jobb med stadig nye arbeidsoppgaver og prosjekter. Arbeidsmengden varierer- ..og neste dag bringer deg ofte inn i nye saker og interessante utfordringer.

Det er ingen snarvei til å bli en god takstmann, og i Takstbransjen dreier det seg i stor grad om å kunne skape tillit mellom partene. Det forventes at du har god kompetanse, -er årvåken og bygger gode relasjoner og referanser basert på din framferd, -dine ferdigheter og resultater. En skade- eller verditakst har alltid høy fokus ved en leveranse.

En takstmann bør derfor ha god skriftlig fremstillingevne og ha grunnleggende ferdigheter i bruk av moderne IT. For å gjøre en god jobb som takstmann bør du i tillegg være nøyaktig kritisk til ditt eget arbeid og alltid basere dine resultater på sannhet og dokumenterbare fakta. Arbeidet består i kontakt med stadig nye steder, bedrifter og mennesker. Besiktigelser og utvikling av rapporter inngår i arbeidet. Du skal være parts-uavhengig og står ofte mellom forsikringsselskapet og skadelidte.

Ingen dag er lik og er du nysgjerrig så et takstmanns-yrket en jobb der du får sett utrolig mye av det som rører seg innenfor ulike næringer og industri. Ønsker du en karrière som takstmann må du ha minimum et fagbrev. Teknisk fagskole eller høyskole er å foretrekke.

Virker dette interessant så er det bare å kontakte oss for videre informasjon.

Kontakt oss!

    719038 Blue-Whale-future-Luxury-Yacht-Young-ha-Kim-02